voetbalzone

'Iedereen weet wie David Luiz is, ik heb niks te bewijzen'

Matthijs van Laar25 sep 2013, 17:06
Laatst bijgewerkt: 25 sep 2013, 17:06
Advertentie
/

David Luiz en Juan Mata behoorden vorig seizoen tot de meest stabiele factoren van Chelsea, maar José Mourinho heeft daar maling aan. De coach van the Blues liet de Braziliaan en de Spanjaard afgelopen weekend buiten zijn wedstrijdselectie voor het treffen met Fulham, maar deed wel een beroep op hen voor het bekerduel met Swindon Town. Normaliter een veeg teken, maar dat ziet Luiz anders. “Het was maar één wedstrijd.”

De Braziliaans international is vol vertrouwen dat hij er bij de eerstvolgende wedstrijd van belang gewoon weer bij is. “Ik heb niks te bewijzen”, beet hij een verslaggever van Sky Sports toe na afloop van de 0-2 zege op derdeklasser. “Iedereen weet wie David Luiz is. Ik wil graag voetballen en plezier maken op het veld. Elke gelegenheid die ik krijg, grijp ik aan. Dat is eigenlijk alles.”

“De ene keer maakt de manager gebruik van je, de andere keer niet”, vervolgde de stopper, die ook voor zijn voetbalvriend Mata sprak. “Wij hebben niks te bewijzen. Dit is een grote club en we hebben heel, heel veel goede spelers. Als we het met elf spelers zouden moeten doen, dan wonnen we nooit wat.”

Bezig met laden …