voetbalzone

'Iedereen wil dat hij terugkeert naar Brazilië, Ronaldo en ik ook'

Daniel Cabot Kerkdijk11 jan 2011, 17:36
Laatst bijgewerkt: 11 jan 2011, 17:36
Advertentie

Corinthians heeft volgens Braziliaanse media een poging ondernomen om Luis Fabiano van Sevilla over te nemen. De intenties van de Braziliaanse club lijken echter tevergeefs te zijn geweest. Een vermeend bod van 6,5 miljoen euro werd door de Andalusiërs onmiddellijk van tafel geveegd. Oud-international Roberto Carlos ziet de komst van zijn ex-collega van de Seleção wel zitten.

/

"Iedereen wil dat hij terugkeert naar Brazilië, Ronaldo en ik ook", verzekert de ex-speler van onder meer Internazionale en Real Madrid tegenover O Globo. "Voorzitter Andrés Sánchez is ook een groot voorstander van zijn komst, maar de contractuele afkoopsom dient gerespecteerd te worden." Volgens Spaanse media mag Luis Fabiano niet voor minder dan dertig miljoen euro vertrekken.

Roberto Carlos heeft contact met zijn landgenoot, die al sinds het seizoen 2005/06 in het Ramón Sánchez Pizjuan onder contract staat. "Hij voelt zich op zijn gemak bij Sevilla, maar denkt ook aan een terugkeer naar Brazilië." De dertigjarige aanvaller was afgelopen zomer dicht bij een overgang naar Olympique Marseille, maar koos er uiteindelijk voor om tot de zomer van 2013 bij te tekenen.

Bezig met laden …