voetbalzone

'Iedereen wil van ons winnen, Heracles misschien nog net wel even meer'

Bart Kruyt03 mei 2013, 17:14
Laatst bijgewerkt: 03 mei 2013, 17:14
Advertentie

FC Twente is de laatste tijd aardig bezig. De ploeg van interim-trainer Alfred Schreuder heeft zes wedstrijden op rij niet meer verloren en vier van die duels werden winnend afgesloten. Twente heeft nog een kleine kans om nog een plek te klimmen op de ranglijst, maar dan moet er zondag wel gewonnen worden van Heracles Almelo. Dat wordt een hele opgave, weet Schreuder.

/

Twente reist zondag af zonder Wout Brama en Roberto Rosales, die nog niet honderd procent fit zijn. Schreuder wil geen risico's nemen met het duo en heeft zijn overige spelers gewaarschuwd dat zij de borst nat kunnen maken in het Polman Stadion. "Alle tegenstanders willen van ons winnen, Heracles misschien nog net wel even meer", zegt Schreuder op de website van zijn club.

"Voor de supporters is het een speciale wedstrijd", weet Schreuder over de derby. "Dat gevoel leeft met name bij de supporters van Heracles. Het kan zondag dus een heksenketel zijn, daar moeten we mee omgaan." Twente sluit de competitie volgende week af met de thuiswedstrijd tegen PSV.

Felitciano Zschusschen
FC Twente had vrijdag ook contractnieuws te melden: Felitciano Zschusschen blijft langer aan de club verbonden. De 21-jarige aanvaller maakte in de thuiswedstrijd tegen Vitesse zijn debuut in het eerste elftal en heeft voor drie jaar bijgetekend. Zschusschen kwam tot dusver nog niet verder dan twee korte invalbeurten in de Eredivisie.

Bezig met laden …