voetbalzone

‘Iemand die werkt met De Boer en Stam gaat niet zo in de fout’

Daniel Cabot Kerkdijk28 nov 2014, 07:40
Laatst bijgewerkt: 28 nov 2014, 07:40
Advertentie

Frank de Boer doet er goed aan om Mike van der Hoorn niet meer in de basis te zetten. Althans, dat is de mening van Valentijn Driessen. Volgens de chef voetbal van De Telegraaf kan de verdediger van Ajax ‘inmiddels als een miskoop worden bestempeld’.

“Iemand die anderhalf jaar werkt met voormalige topverdedigers als Frank de Boer en Jaap Stam gaat niet zo in de fout als Van der Hoorn bij de tweede tegengoal”, verwijst Driessen in het dagblad naar het Champions League-duel met Paris Saint-Germain. “In het duel met Zlatan Ibrahimovic probeerde hij de inzet van de Zweed niet te blokkeren, maar juist te ontwijken, zo leek het wel.”

De 22-jarige Van der Hoorn is bezig aan zijn tweede seizoen bij Ajax, dat de stopper vorig jaar zomer voor 3,8 miljoen euro overnam van FC Utrecht. Van der Hoorn vond moeizaam zijn draai in Amsterdam, maar stelt dat hij zich inmiddels een stuk beter voelt dan in het begin. Zondag speelt Ajax tegen ADO Den Haag en normaal gesproken zal Joël Veltman, die dinsdag geschorst was, dan weer spelen.

Bezig met laden …