voetbalzone

‘Ik accepteer het niet als ik ook volgend seizoen zo behandeld word’

Gijs Freriks08 mei 2016, 10:30
Laatst bijgewerkt: 08 mei 2016, 10:30
Advertentie

Internazionale won zaterdagavond met 2-1 van Empoli en in dat duel stond Stevan Jovetic in de basis, maar de aanvaller is niet altijd verzekerd van een plekje bij de eerste elf. Daar heeft de 26-jarige Montenegrijn schoon genoeg van.

/

“Ik deed het tot januari erg goed. Toen 2016 begon, zat ik opeens twee maanden op de bank en speelde ik amper. Ik kan geen doelpunten maken vanaf de bank. Ik accepteer het niet als ik ook volgend seizoen zo behandeld word. Ik ben hier gekomen om regelmatig te spelen en daartoe ben ik ook in staat. Ik geef altijd alles en moet de keuzes respecteren, maar ik ben gekomen om te spelen en niet om op de bank te zitten”, aldus Jovetic tegen Sky Italia.

De veertigvoudig A-international kwam in de zomer op huurbasis over van Manchester City en voor die deal betaalden i Nerazzurri twee en een half miljoen euro. De verplichte koopoptie bedraagt uiteindelijk 14,5 miljoen. Jovetic kwam tot dusver tot zeven doelpunten en drie assists in 26 wedstrijden voor Internazionale.

Bezig met laden …