voetbalzone

‘Ik acht de kans zeker reëel dat Messi en Ronaldo hierheen komen’

Erik van Dam23 feb 2016, 18:28
Laatst bijgewerkt: 23 feb 2016, 18:28
Advertentie

De Major League Soccer wint de laatste jaren weer aan populariteit en de recente komst van grote namen als Kaká, Steven Gerrard, Frank Lampard en Andrea Pirlo maakt het alleen maar leuker voor de fans. Lampard gelooft dat er in de toekomst meer wereldsterren gaan voor een laatste avontuur op de Amerikaanse velden: zelfs Lionel Messi en Cristiano Ronaldo.

/

De Argentijn en de Portugees domineren al jaren het toneel in Europa, verdeelden de laatste acht Ballon d’Or-trofeeën en breken record na record. Messi is nu 28 jaar en Ronaldo is 31 jaar en het lijkt erop dat de twee voorlopig nog wel even blijven waar ze nu zijn. Lampard ziet ze echter graag naar de Major League komen. “En ik acht de kans zeker reëel dat het ook echt gebeurt”, zegt de Engelsman.

“Ik denk dat ze het wel willen en ik denk dat iedereen ze in de armen zal sluiten als ze eenmaal hier zijn”, aldus Lampard. “Met name Cristiano zie ik hier wel voetballen. De levensstijl past hem wel, hij is ook echt een showman en bovendien een geweldige voetballer”, zegt de ex-middenvelder van Chelsea. Hij krijgt bijval van Gerrard, die tegen CNN Sport woorden van vergelijkbare strekking spreekt.

“Ik hoop dat ze op een dag naar de MLS komen, ik kan het zeker aanraden en niet alleen hen, maar iedereen. Ze zullen genieten van het leven binnen en buiten de lijnen, want Amerika is een prachtland om in te werken en te leven. Vanuit mijn jaren in Engeland weet ik dat er in kleedkamers veel gesproken wordt over de Amerikaanse competitie. Vijf of tien jaar geleden was dat anders, nu veel meer. En dan heb ik het over de grote jongens”, aldus Gerrard.

Bezig met laden …