voetbalzone

‘Ik begrijp niet wat de reden van Prandelli is, maar ga er niet om janken’

Gijs Freriks13 okt 2013, 19:21
Laatst bijgewerkt: 13 okt 2013, 19:21
Advertentie

Antonio Cassano speelde op het EK in Polen en Oekraïne zijn laatste interland. Il Pibe di Bari deed in de finale tegen Spanje (4-0 verlies) alleen de eerste helft mee staat nu op 35 caps en 10 doelpunten. Bondscoach Cesare Prandelli lijkt het sinds het Europese eindtoernooi niet meer te zien zitten in de aanvaller, die momenteel voor Parma speelt. Cassano begrijpt er zelf niets van.

/

“Prandelli roept mij al anderhalf jaar niet meer op”, zegt de 31-jarige Cassano tegen Mediaset. “Sinds het EK heeft hij eigenlijk iedereen wel één keer opgeroepen, behalve mij. Hij moet er een reden voor hebben, maar ik weet en begrijp niet wat die is. Hoe dan ook, ik jank er niet om. Natuurlijk denk ik aan Brazilië, want het is een mooi land. Ik ga er graag op vakantie, maar het wordt lastig om er voor een andere reden heen te gaan”, doelt hij op het WK in Brazilië.

Cassano, die voor onder meer AS Roma, Real Madrid, AC Milan en Internazionale speelde, is het huidige seizoen in de Serie A goed begonnen. In zeven wedstrijden leverde hij twee doelpunten en drie assists en Roberto Donadoni, de trainer van Parma, brak al een lans voor zijn pupil. “Ik hoor iedereen over Francesco Totti praten, die een paar jaar ouder is dan Cassano. Dus als Cassano het dit seizoen goed doet, dan kan dat positief zijn voor de nationale ploeg.”

Bezig met laden …