voetbalzone

‘Ik ben benieuwd wat er nu met De Boer gebeurt bij de UEFA’

Thijs Post02 okt 2013, 18:46
Laatst bijgewerkt: 02 okt 2013, 18:46
Advertentie

Ajax speelde dinsdag met 1-1 gelijk tegen AC Milan en het doelpunt van de Italianen viel diep in de blessuretijd: Mike van der Hoorn zou een overtreding gemaakt hebben op Mario Balotelli. AC Milan kreeg een strafschop en dat buitenkansje werd benut. “We zijn genaaid en bestolen”, brieste Ajax-trainer Frank de Boer na afloop in gesprek met De Telegraaf. ‘We zijn genaaid’ zijn ook de woorden die Huub Stevens uitsprak richting Björn Kuipers, scheidsrechter bij de wedstrijd tussen PAOK Saloniki en Schalke 04.

/

PAOK-trainer Stevens was niet blij met het optreden van zijn landgenoot en dat liet hij duidelijk merken. Kuipers leverde vervolgens een rapport in bij de Europese voetbalbond UEFA en Stevens werd drie wedstrijden geschorst. “Maar ik had het niet in het openbaar gezegd, alleen tegen hem in de catacomben. Ik ben benieuwd wat er nu met De Boer gebeurt bij de UEFA. Het helpt mij niet, maar waar is de logica, denk ik dan”, aldus Stevens tegen De Telegraaf.

Stevens is nog steeds boos over zijn schorsing. Hij weet dat ‘genaaid’ in een Engels rapport wordt weergegeven als ‘fucked’. Dat woord heeft een andere lading. “Dan komt het wat anders over, ja. Schijnbaar zijn mijn woorden anders weergegeven”, aldus Stevens.

Bezig met laden …