voetbalzone

‘Ik ben blij dat ik terug ben bij Argentinië, maar ik heb niemand misleid’

Robin Bruggeman02 sep 2016, 10:40
Laatst bijgewerkt: 02 sep 2016, 10:40
Advertentie

Lionel Messi kondigde in juni na de verloren finale van de Copa América Centenario zijn afscheid aan bij de Argentijnse nationale ploeg. De ster van Barcelona kwam echter terug op zijn uitspraken en was donderdagnacht weer als vanouds belangrijk in de met 1-0 gewonnen WK-kwalificatiewedstrijd tegen Uruguay.

/

“Ik ben erg dankbaar dat ik weer terug ben bij de nationale ploeg, maar ik heb niemand misleid toen ik aankondigde te stoppen”, vertelde hij na de wedstrijd aan TV Publica. “We waren erg teleurgesteld over wat er gebeurd was, maar daarna heb ik er beter over nagedacht. Ik had een gesprek met bondscoach Edgardo Bauza en de mensen hebben me ook overgehaald.”

Messi eiste met het enige doelpunt tegen Uruguay de hoofdrol op, maar het is nog maar de vraag of hij dinsdag tegen Venezuela opnieuw van de partij is. De sterspeler kampt met een liesblessure en speelde tegen Uruguay ook met pijn: “Mensen die de blessure kennen, weten hoe pijnlijk dat kan zijn. We moeten afwachten of hij tegen Venezuela kan spelen. We weten meer in de komende 48 uur, maar we gaan geen risico’s met hem nemen”, laat Bauza weten.

Bezig met laden …