voetbalzone

'Ik ben deze week al eens uit mijn bed gestuiterd vanwege de polonaise'

Daniel Cabot Kerkdijk08 jan 2011, 08:15
Laatst bijgewerkt: 08 jan 2011, 08:15
Advertentie

FC Volendam was afgelopen week in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft op trainingskamp in Turkije. De eerstedivisionist speelde een oefenduel met Erciyesspor, dat met 1-0 verloren ging. Kruys wist na afloop al niet meer wat de naam van de tegenstander was. "Is ook niet belangrijk. De uitslag doet er voor mij ook niet veel toe. Het voornaamste is dat we hier goed hebben kunnen werken."

"Turkije is relatief goedkoop, de velden zijn prima, het klimaat is geweldig, de afstand is goed te doen en je kunt hier tegen iedereen spelen", vertelt Kruys zaterdag in het Algemeen Dagblad. Naast diverse clubs uit Turkije zaten er ook veel amateurclubs uit Nederland in het hotel van FC Volendam in Belek. "Ik heb nog nooit meegemaakt dat er zo veel clubs in een hotel zaten", zegt Kruys.

"Af en toe is het best gezellig dat die amateurs er zijn, maar het valt me niet altijd mee. Wij zijn met ons vak bezig, maar voor die jongens is het vakantie. Ik ben deze week al eens uit mijn bed gestuiterd vanwege de polonaise op de gang."

Bezig met laden …