voetbalzone

‘Ik ben een jaar weggeweest, maar bleef maar aan Real Madrid denken’

Erik van Dam21 jul 2015, 11:52
Laatst bijgewerkt: 21 jul 2015, 11:52
Advertentie

Real Madrid trok in januari 2013 op huurbasis middenvelder Casemiro aan, om hem vervolgens te stallen bij het Castilla-team. Langzamerhand werkte de Braziliaan zich omhoog en na zijn debuut in het seizoen 2012/13 volgde een tweede jaar met twaalf wedstrijden. Vorig jaar zomer liet Carlo Ancelotti hem op huurbasis naar FC Porto gaan en daar ontwikkelde Casemiro zich prima.

voetbalzone

Casemiro was een vaste waarde onder trainer Julen Lopetegui en speelde veelvuldig. Hij is nu een jaar ouder en een jaar wijzer en is blij dat Real Madrid de deur weer open heeft gezet voor hem. “Het voelt echt alsof ik weer thuisgekomen ben. Ik ben een jaar weggeweest, maar bleef altijd maar aan Real Madrid denken. Ik wil hier nu echt triomferen”, zegt hij hoopvol in een interview met AS.

Casemiro is van mening dat hij een enorm belangrijk jaar achter de rug heeft. “Porto heeft me goed geholpen, maar zelf heb ik er ook keihard voor gewerkt door enthousiast te zijn en bescheiden. In mijn hoofd heb ik me er steeds op gefocust dat ik terug wilde keren bij Real Madrid”, aldus de Braziliaans international. Hij ziet ernaar uit samen te werken met Rafael Benítez, zegt hij in de sportkrant.

“Hij is een trainer die veel eist van zijn spelers, daar houd ik van. Hij weet hoe hij moet communiceren met zijn spelers en is een intelligente man. Ik ga er hard voor werken om komend seizoen een prijs te veroveren met Real Madrid, dat is mijn droom”, aldus Casemiro.

Bezig met laden …