voetbalzone

‘Ik ben ervan overtuigd dat Ajax ver kan komen in de Europa League’

Gijs Freriks18 feb 2015, 20:24
Laatst bijgewerkt: 18 feb 2015, 20:24
Advertentie

Henning Berg heeft opnieuw aangegeven Ajax als de favoriet te zien voor de dubbele confrontatie met zijn Legia Warschau in de Europa League. De Polen komen donderdagavond eerst op bezoek in Amsterdam en Henning Berg hoopt de schade te kunnen beperken met het oog op de return.

voetbalzone

“Ik ben ervan overtuigd dat ze ver kunnen komen in de Europa League. In tegenstelling tot ons hebben ze de afgelopen maanden opnieuw de nodige ervaring opgedaan in de Champions League. Het 1-1-gelijkspel tegen Paris Saint-Germain was een knap resultaat. En vorig seizoen hebben ze zelfs Barcelona verslagen. Daarnaast zijn ze de afgelopen seizoenen vier keer op rij kampioen geworden. Dat zegt wel iets”, zegt de coach van Legia op de site van de tegenstander.

Bij Legia gaat het deze dagen overigens vooral over Miroslav Radovic. De 31-jarige middenvelder heeft een aanbieding van een Chinese club op zak, waar hij dik vijf miljoen euro per jaar kan verdienen. “Het is normaal dat onze spelers in de belangstelling staan van andere partijen, dat maakt mij echt niets uit. Ik weet dat hij er donderdag gewoon bij is”, zegt Henning Berg tegen het Poolse Sport.

Bezig met laden …