voetbalzone

‘Ik ben gelukkig en trots, want Arsenal is een legendarische club’

Gijs Freriks05 jul 2017, 19:08
Laatst bijgewerkt: 05 jul 2017, 19:08
Advertentie

Arsenal maakte woensdagavond de komst van Alexandre Lacazette wereldkundig. De spits komt over van Olympique Lyon voor een bedrag van minimaal 53 miljoen euro, hetgeen een clubrecord betekent voor Arsenal. Ondanks het hoge bedrag voelt de 26-jarige spits geen druk, zo laat hij weten op de clubsite. Met name het feit dat Thierry Henry weergaloos speelde in zijn tijd bij the Gunners heeft Lacazette doen overtuigen naar Londen te verhuizen.

“Ik ben heel gelukkig en trots, want Arsenal is een legendarische club”, aldus Lacazette over zijn nieuwe werkgever. “Mede dankzij Henry en de andere Franse spelers die hier speelden heb ik mijn hele jeugd gedroomd om voor deze club te spelen. Arsenal is ook de club die naar mijn mening het beste voetbal speelt in Engeland, dus ik ben heel blij dat deze transfer eindelijk rond is.”

“Vooral de historie van de club waardeer ik”, vervolgt de Frans international. “En ook dat de trainer, Arsène Wenger, hier al een tijdje is, wat laat zien dat het een stabiele club is. Ik ga me iedere wedstrijd honderd procent inzetten en laten zien dat ik het Arsenal-shirt waardig ben. Ik zal er alles aan doen om met de club prijzen te pakken.”

Bezig met laden …