voetbalzone

'Ik ben gelukkig, maar als ik weg ga, dan liefst naar een warm land'

Matthijs van Laar23 dec 2014, 15:35
Laatst bijgewerkt: 23 dec 2014, 15:35
Advertentie

Kristoffer Nordfeldt is over een half jaar vrij om te gaan en te staan waar hij dat wil, maar de doelman van sc Heerenveen is daar naar eigen zeggen niet mee bezig. Alleen bij een perfect aanbod is hij bereid na te denken over een vertrek uit Friesland, zo onthult de goalie in gesprek met FeanFan Magazine. "Alles moet kloppen."

voetbalzone

De 25-jarige Nordfeldt staat nu tweeënhalf seizoen onder contract bij Heerenveen en is uitgegroeid tot een vaste waarde in het elftal van trainer Dwight Lodeweges. De kans bestaat echter dat die in de zomer op zoek moet naar een nieuwe sluitpost, al heeft de club nog wel de optie om de verbintenis van de speler tussentijds met een jaar te verlengen. Dat moet uiteraard wel gebeuren met wederzijds goedvinden.

"Ik ben gelukkig in Heerenveen", zegt Nordfeldt, daarmee implicerend dat een langer verblijf in het Abe Lenstra Stadion voor hem tot de opties behoort. "Heerenveen is een prachtige club en een goede stap voor jongens uit Scandinavië. Als ik vertrek ga ik het liefst naar een warm land en naar een club, waar ik een grote kans heb op speeltijd." Een jaar geleden meldde Dinamo Zagreb zich voor de speler, die toen echter besloot niet op dat aanbod in te gaan.

Bezig met laden …