voetbalzone

‘Ik ben geschokt, verdrietig, teleurgesteld en boos, ik snap hier niets van’

Peter Nusselder16 mei 2015, 21:30
Laatst bijgewerkt: 16 mei 2015, 21:30
Advertentie

Terwijl Hull City strijdt tegen degradatie uit de Premier League, kreeg trainer Steve Bruce een nieuwe tegenvaller te verwerken: Jake Livermore is betrapt op het gebruik van cocaïne en is voorlopig niet beschikbaar. De coach snapt niet hoe de middenvelder zo de fout in kon gaan.

voetbalzone

“We zijn allemaal in de steek gelaten”, liet Bruce zaterdag in de Engelse media weinig aan duidelijkheid te wensen over. “Iedereen die om deze club geeft en iedereen die om voetbal geeft, we zijn allemaal in de steek gelaten. Maar hij heeft vooral zichzelf en een veelbelovende carrière in de steek gelaten”, doelt de trainer vooruit naar de verdere loopbaan van de 25-jarige Engelsman.

“Wat mijn reactie was? Ik ben geschokt, verdrietig, teleurgesteld en boos”, vervolgt Bruce. “Dat ben ik allemaal. Ik kan er met mijn hoofd niet bij, als ik heel eerlijk ben. Helaas gaat het er vandaag de dag zo aan toe in de maatschappij. Er wordt nog een uitspraak gedaan over de staf die Jake krijgt en het is niet aan mij om te oordelen, maar door dit alles ben ik bijzonder teleurgesteld”, benadrukt de Hull-coach.

Bezig met laden …