voetbalzone

'Ik ben ontzettend trots dat ik het shirt van Feyenoord heb mogen dragen'

Bart Kruyt12 apr 2015, 21:21
Laatst bijgewerkt: 12 apr 2015, 21:21
Advertentie

Kostas Lamprou keepte zondag tegen de club waar hij officieel nog onder contract staat, maar waar hij (voorlopig) niet meer terug zal keren: Feyenoord. De doelman wordt dit seizoen verhuurd aan Willem II en heeft te horen gekregen dat de optie in zijn aflopende verbintenis niet gelicht zal worden. Lamprou is over tweeënhalve maand dus transfervrij.

voetbalzone

De keeper hoopt langer bij Willem II te kunnen blijven en gaat komende week met de Tilburgers praten over de toekomst. "Terug naar Feyenoord was ook een mogelijkheid, maar het is voor mijn ontwikkeling beter om te spelen. Op de bank zitten heeft geen zin", zegt de 23-jarige Lamprou, die bij Willem II een vaste basisspeler is, tegen RTV Rijnmond.

De Griek kijkt met een 'goed gevoel' terug op zijn periode bij Feyenoord, ook al slaagde hij dus niet echt in Rotterdam. "Feyenoord is één van de grootste clubs in Nederland. Ik heb daar acht jaar gezeten en ben ontzettend trots dat ik het shirt van Feyenoord heb mogen dragen. Vandaag wil ik de supporters bedanken. Ze hebben mij een warm applaus gegeven. Dat zegt meer dan genoeg", aldus Lamprou, die voor Feyenoord in totaal twaalf competitiewedstrijden speelde.

Bezig met laden …