voetbalzone

‘Ik ben prof, woon in prachtig Londen, velen zouden met me willen ruilen’

Peter Nusselder07 jan 2014, 09:10
Laatst bijgewerkt: 07 jan 2014, 09:10
Advertentie

Een jaar geleden verkaste Chris David van FC Twente naar Fulham, maar het duurde lang voordat de aanvallende middenvelder zijn debuut mocht maken in de hoofdmacht van de Premier League-club. Toch heeft de twintigjarige Nederlander niet het gevoel dat hij erg veel te klagen heeft.

/

“Ik kan het heel goed relativeren, als ik zie wat ik heb. Ik ben profvoetballer, ik woon in het prachtige Londen. Zo veel mensen zouden met me willen ruilen. Welke reden heb ik dan nog om te gaan zeuren?”, stelt David in gesprek met het . Toch ging niet alles naar wens: de spelverdeler wachtte onder leiding van trainer Martin Jol bijna een jaar lang tevergeefs op zijn kans in het eerste elftal.

David heeft nu toch gedebuteerd: Jols opvolger René Meulensteen zette de middenvelder zaterdag tijdens de FA Cup-wedstrijd tegen Norwich City (1-1) in de basis en liet zijn landgenoot ook de volle negentig minuten staan. Voor David smaakt dat naar meer: “De komende twee weken zijn voor mij cruciaal. Dan moet duidelijk worden welke intenties de club met mij heeft. Ik wil spelen. Als het niet bij deze club kan, dan ergens anders.”

Bezig met laden …