voetbalzone

'Ik ben realist en denk niet dat ik zomaar voor Chelsea mag spelen'

Bart Kruyt08 mrt 2013, 14:10
Laatst bijgewerkt: 08 mrt 2013, 14:10
Advertentie

Tomás Kalas is bezig aan zijn tweede seizoen bij Vitesse en speelde al meer dan vijftig competitiewedstrijden in Nederland. De rechtsback is gelukkig in Arnhem, maar weet nog niet of hij volgend seizoen ook werkzaam zal zijn bij de huidige nummer vier van de Eredivisie. Kalas wordt immers gehuurd van Chelsea, dat moet beslissen over de toekomst van de Tsjech.

/

Vorig jaar keerde de negentienjarige Kalas al even terug naar the Blues en hij verwacht dat dit aankomende zomer opnieuw zal gaan gebeuren. De verdediger voorspelt in gesprek met Omroep Gelderland weer een hoop onduidelijkheid: "Ik denk dat de trainer aan het einde van het seizoen weggaat en een nieuwe trainer wil dan natuurlijk iedereen eerst zien."

"Ik ben realist en denk niet dat ik zomaar voor Chelsea mag spelen", vervolgt Kalas. "Dat is wel het doel, maar je moet jezelf niks wijsmaken. Na twee jaar bij Vitesse, ben je niet zonder meer goed genoeg om voor Chelsea te spelen." De rechtsback zegt dat hij nog niets van zijn eigenlijke werkgever heeft gehoord. Aankomende zondag gaat Vitesse op bezoek bij FC Twente.

Bezig met laden …