voetbalzone

'Ik ben vereerd en zal proberen om Been overschot van gelijk te geven'

Daniel Cabot Kerkdijk19 aug 2010, 08:05
Laatst bijgewerkt: 19 aug 2010, 08:05
Advertentie

Als AA Gent tegen Feyenoord de laatste horde op weg naar de groepsfase van de Europa League wil nemen, dan doet de ploeg van Francky Dury er goed aan om donderdaga in De Kuip in ieder geval te scoren. Daarom zullen alle ogen gericht zijn op Elimane Coulibaly. Feyenoord-trainer Mario Been noemde de Senegalees 'een gevaarlijke spits om naar uit te kijken'.

"Ik ben vereerd en zal proberen om hem overschot van gelijk te geven", vertelt Coulibaly donderdag in Het Nieuwsblad. "We moeten niet te minnetjes doen over onze kansen. Als we als blok presteren, hebben we op zijn minst vijftig procent kans om ons te kwalificeren. Iedereen zegt dat Dinamo Kiev voor ons te hoog gegrepen was, maar daar ben ik het totaal niet mee eens. Toen zaten gewoon te veel spelers nog niet op hun niveau.

"En voor de return kwam nauwelijks volk opdagen, ook dat speelde mee", vervolgt de Senegalees. "Ondertussen staan we verder. Laat ons opnieuw tegen de Oekraïners spelen, en we maken een kans. Iedereen heeft het nu over de sfeer in de kleedkamer, die slecht zou zijn. Maar die is absoluut niet anders dan vorig jaar. Alleen komen er nu wel zaken naar buiten. Als er twintig of meer volwassenen samenleven, zijn er altijd spanningen. Als profvoetballer hoef je trouwens niet allemaal vrienden te zijn, als je maar samen je werk doet."

Bezig met laden …