voetbalzone

'Ik ben vooral onder de indruk van de aanval van PSV'

Erik van Dam14 sep 2011, 18:24
Laatst bijgewerkt: 14 sep 2011, 18:24
Advertentie

Legia Warschau-trainer Maciej Skorza bereidde zijn team dit seizoen al voor op confrontaties met Gaziantepspor en Spartak Moskou; donderdag moet Legia klaar zijn voor de wedstrijd tegen PSV. De Polen reizen naar Eindhoven af met de wetenschap dat PSV afgelopen weekend verrassend gelijkspeelde tegen VVV-Venlo (3-3). Van dat resultaat hoopt Skorza iets te kunnen leren.

“Ik ga er niet vanuit dat PSV ons onderschat, maar ik ga er wel vanuit dat we tegenstand kunnen bieden zoals tegen Moskou. PSV heeft misschien meer individuele kwaliteiten, al ben ik heel verbaasd over wat er na rust in Venlo gebeurde. Die acht minuten van de tweede helft, waarin de drie goals gescoord werden, geven ons een richting waarin we moeten denken tegen PSV”, zegt hij woensdag, één dag voor de wedstrijd in het Philips Stadion, op de website van PSV.

Skorza is naar eigen zeggen onder de indruk van het team dat collega Fred Rutten tot zijn beschikking heeft. “Ik ben vooral onder de indruk van de aanval van PSV. Maar al een paar keer eerder hebben we tegenover teams gestaan die sterker dan wij waren, waartegen we in uitwedstrijden toch hebben gewonnen. Ik ben optimistisch ingesteld.”

Bezig met laden …