voetbalzone

‘Ik ben zeer verbaasd dat Mourinho zoiets heeft gezegd’

Thijs Post20 jun 2014, 11:40
Laatst bijgewerkt: 20 jun 2014, 11:40
Advertentie

Costa Rica zorgde op het WK voor een daverende verrassing door de eerste groepswedstrijd met 3-1 te winnen van Uruguay. Volgens manager José Mourinho van Chelsea was het een toevalstreffer: de flamboyante Portugees denkt niet dat Costa Rica tegen Italië opnieuw een kunststukje uit kan halen. Bondscoach Jorge Luis Pinto van het Centraal-Amerikaanse land is niet blij met die uitspraken.

“Ik ben zeer verbaasd dat Mourinho zoiets heeft gezegd”, laat de 61-jarige keuzeheer weten aan de internationale media. “Hij speelt zondag en woensdag en het lukt hem niet om te herhalen wat er de vorige wedstrijd gebeurde? Natuurlijk wel. We weten dat Italië een sterke tegenstander is, maar we zijn vol vertrouwen dat wij onze prestatie kunnen herhalen.”

“Er waren mensen die zeiden dat wij het slechtste land op het WK zouden zijn. Dat we geen enkel punt zouden halen. Maar goed, die mensen zeiden ook dat de finale tussen Spanje en Brazilië zou gaan. Dat gaat niet meer gebeuren. Wij hopen tegen Italië nog beter te spelen dan we deden tegen Uruguay.”

Bezig met laden …