voetbalzone

‘Ik beslis over twee weken of ik bij Man United blijf of niet, het is moeilijk’

Peter Nusselder05 mei 2014, 10:05
Laatst bijgewerkt: 05 mei 2014, 10:05
Advertentie

Velen gaan er al van uit dat Patrice Evra bezig is aan zijn laatste weken op Old Trafford; het contract van de 32-jarige linksback met Manchester United loopt na dit seizoen af en de Fransman wordt in verband gebracht met onder meer Internazionale en AS Monaco. Toch benadrukt Evra dat hij de knoop over zijn sportieve toekomst nog moet doorhakken.

voetbalzone

“Ik beslis over twee weken wat ik ga doen”, maakt de verdediger duidelijk in de Engelse media. “Ik ben daarover eerlijk tegen iedereen. Er zijn al veel geruchten geweest, of ik zou blijven of niet. Maar op dit moment heb ik mijn keuze nog niet bepaald. Mijn zaakwaarnemer gaat nog met de clubleiding in gesprek en dan zullen we het wel zien”, kijkt de routinier vooruit.

“Ik wil in ieder geval tot en met het eind van dit seizoen wachten voor ik een beslissing neem. Iedereen weet hoeveel ik van deze club houd, dus het is moeilijk.” Man United is ondertussen al tijden op zoek naar een opvolger van de linksback, die in 2006 werd overgenomen van Monaco. Omdat voormalig Vitessenaar Alexander Büttner niet voldoet, worden de namen van onder andere Fábio Coentrao (Real Madrid) en Luke Shaw (Southampton) al geruime tijd genoemd.

Bezig met laden …