voetbalzone

‘Ik deed net of ik mijn veters ging strikken en kon zo doorlopen’

Erik van Dam29 okt 2015, 22:13
Laatst bijgewerkt: 29 okt 2015, 22:13
Advertentie

NEC won donderdagavond in de derde bekerronde zonder veel inspanningen van Sparta (4-0) en Navarone Foor nam één van de doelpunten op zich. Tien minuten na rust deelde hij de Rotterdammers de nekslag uit met de 3-0 en die treffer had hij mede te danken aan assistent-coach Ron de Groot, legde Foor na afloop uit.

voetbalzone

Marcel Ritzmaier bediende Foor met een vrije schop en omdat de buitenspelval van Sparta niet goed werkte, kon het kind van de club het eenvoudig afmaken. Foor legt uit hoe assistent De Groot hem hielp. “Hij gaf deze week aan dat Sparta nog wel eens massaal wil instappen in zulke situaties. Nou, dat bleek. Ik deed net of ik mijn veters ging strikken en kon vervolgens zo doorlopen”, aldus Foor op de clubwebsite.

De bal nog terugleggen op een teamgenoot wilde hij niet meer, legde hij eerlijk uit. “Nee, ik baalde al van de kans die ik in de eerste helft miste, dus deze wilde ik heel graag zelf maken. Soms moet je ook aan jezelf denken”, aldus Foor, die er in de competitie tot nu toe ook al twee maakte.

Bezig met laden …