voetbalzone

'Ik denk dat het tijd is om afscheid te nemen en dat denkt de club ook'

Bart Kruyt11 mrt 2015, 07:55
Laatst bijgewerkt: 11 mrt 2015, 07:55
Advertentie

Clubs met belangstelling kunnen zich melden bij het management van Deniz Türüc. Het is weliswaar nog niet duidelijk of Go Ahead Eagles volgend seizoen in de Eredivisie of in de Jupiler League zal spelen, maar sterspeler Türüc heeft nu alvast aangegeven dat hij in de zomer wil vertrekken uit Deventer. Dat zegt hij tegen Voetbal International.

voetbalzone

De middenvelder heeft nog een contract voor een jaar en zal niet gaan bijtekenen. "Eerst wil ik er alles aan doen Go Ahead in de Eredivisie te houden, maar daarna is het, denk ik, tijd om afscheid te nemen", zegt Türüc. "Dat denkt de club ook. Logisch: als de club nog iets aan me wil verdienen, dan is dit het moment om te gaan. Ik ben ambitieus en toe aan een volgende uitdaging."

De 22-jarige Türüc is bezig aan zijn derde seizoen bij Go Ahead en werd voor aanvang van dit voetbaljaar al in verband gebracht met clubs uit de Süper Lig. Volgens de middenvelder is er nog steeds belangstelling uit Turkije, maar hij benadrukt dat hij liever nog even in Nederland blijft. "Maar je weet hoe het werkt: als er een echt grote club uit Turkije komt, kun je daar ook moeilijk nee tegen zeggen", aldus Türüc.

Bezig met laden …