voetbalzone

‘Ik denk dat ik dat schot op de paal nog wel een paar keer voor me zie’

Thijs Post16 mrt 2016, 07:44
Laatst bijgewerkt: 16 mrt 2016, 07:44
Advertentie

PSV speelde ook in de terugwedstrijd tegen Atlético Madrid zeer verdienstelijk, maar de Eindhovenaren stonden na afloop met lege handen. De Spanjaarden namen na verlenging de strafschoppen beter, waardoor PSV werd uitgeschakeld in de Champions League. De Eindhovenaren treuren, maar veel tijd is er niet: zondag wacht de topper tegen Ajax.

/

Jeffrey Bruma was samen met keeper Jeroen Zoet de uitblinker bij PSV. “Allemaal leuk en aardig, maar PSV staat hier met lege handen en dat is zo zonde. We moeten hier uiteindelijk wel snel met een goed gevoel op terugkijken”, reageert de mandekker tegen het Eindhovens Dagblad. Jetro Willems was gewisseld toen de strafschoppen genomen moesten worden. Willems kon niet tegen de spanning.

“Steeds draaide ik me om, maar Remko Pasveer en Joshua Brenet duwden me weer de goede kant op. Man wat is dit zonde zeg, we waren er zo dichtbij”, baalt de linksachter. Jürgen Locadia had de wedstrijd eerder kunnen beslissen: met een schot raakte hij de paal. “We hebben hard gevochten en waren heel close. Ik denk dat ik vanavond nog wel een paar keer wakker word en mijn schot op de paal voor me zie”, twitterde Locadia direct na de wedstrijd.

Bezig met laden …