voetbalzone

‘Ik denk dat ik die miljoenenaankopen ook niet op de bank had gezet’

Peter Nusselder25 feb 2016, 12:09
Laatst bijgewerkt: 25 feb 2016, 12:09
Advertentie

James Milner had de kans om bij Manchester City te blijven, maar koos er afgelopen zomer voor om de overstap te maken naar Liverpool. De Engels international had niet het idee dat er voor hem veel speeltijd weggelegd zou zijn in het Etihad Stadium en besloot te vertrekken.

/

De middenvelder had bij the Citizens te maken gekregen met nieuwe concurrenten als Kevin De Bruyne en Raheem Sterling, waarop hij eieren voor zijn geld koos en naar Liverpool verkaste. “Als ik kijk naar de spelers die City haalde; ik denk dat ik die miljoenenaankopen ook niet op de bank had gezet”, kijkt Milner in de Engelse media terug op de situatie in Manchester.

“Maar ik was in het deel van mijn carrière beland waarin ik meer wilde voetballen”, verklaart de dertigjarige Milner zijn overgang naar Anfield, waar trainer Brendan Rodgers al snel werd vervangen door Jürgen Klopp. “Liverpool heeft een geweldige historie, maar ik wil hier ook prijzen winnen. Ik denk dat dat kan. We willen dit geen overgangsjaar noemen”, zegt de middenvelder, die zondag tegenover zijn ex-club staat in de finale van de Capital One Cup.

Bezig met laden …