voetbalzone

‘Ik denk dat ik wel bericht krijg van Mino, dat die kans er gewoon in moet’

Peter Nusselder06 okt 2014, 08:30
Laatst bijgewerkt: 06 okt 2014, 08:30
Advertentie

Het duel tussen Ajax en PEC Zwolle eindigde zondag zoals het begon: 0-0. De Amsterdammers hadden de thuiswedstrijd in blessuretijd echter nog in hun voordeel kunnen beslissen, als de in de rust ingevallen Ricardo Kishna zijn vizier wat beter had afgesteld. De linksbuiten schoot echter over.

voetbalzone

De negentienjarige buitenspeler verwacht dat hij dit moment nog wel zal bespreken met zijn vader en met zaakwaarnemer Mino Raiola; dat is vaste prik voor Kishna. “We kijken dan heel kritisch naar mijn spel. Mijn vader heeft veel verstand van voetbal en ook Mino heeft wel kijk op het spelletje”, vertelt de vleugelspits aan Goal. “We zijn dan bezig met hoe het beter kan, ook als ik wel een goede wedstrijd heb gespeeld.”

“Ik denk dat ik wel een berichtje krijg van Mino, dat die laatste kans er gewoon in moet. Maar gelukkig weer ik dat zelf ook wel”, erkent Kishna, die alleen maar blij is met de kritiek. “Van andere mensen krijg ik straks misschien een berichtje dat het jammer is dat ik die kans heb gemist, maar daar heb je niet zo veel aan. Het is veel beter als je omgeving direct en eerlijk tegen je is. Dat is soms hard, maar uiteindelijk is dat het enige waar je beter van wordt.”

Bezig met laden …