voetbalzone

‘Ik denk dat Jol op een leeftijd is dat hij een stapje terug wil doen’

Erik van Dam14 nov 2013, 21:06
Laatst bijgewerkt: 14 nov 2013, 21:06
Advertentie
/

René Meulensteen werd woensdag aangesteld als hulptrainer van Martin Jol bij Fulham. Jol is al tweeënhalf jaar hoofdcoach op Craven Cottage, maar heeft het dit seizoen lastig en kan wel wat assistentie gebruiken. Meulensteen is met zijn jarenlange ervaring bij Manchester United een welkome pion. De nieuweling in Londen zegt dat Jol het veldwerk wat meer uit handen wenst te geven.

“Natuurlijk is het hier anders werken dan bij Manchester United, er is sprake van verschillende ambities. Maar hopelijk kunnen mijn ervaring en expertise Fulham helpen om de weg naar boven te vinden”, legt Meulensteen donderdag uit in de Engelse media. “Het zal vergelijkbaar zijn met hoe ik voor Sir Alex Ferguson werkte. Martin is natuurlijk een zeer ervaren manager.”

“Ik denk dat hij op een punt in zijn leven is waar hij de ervaring heeft en een stapje terug wil doen. Het veldwerk kan hij daarbij overlaten aan iemand zoals ik. Ik denk dat we perfect kunnen samenwerken”, spreekt Meulensteen hoopvol uit. Fulham staat momenteel achttiende met tien punten uit elf wedstrijden. De laatste drie competitieduels gingen verloren met de doelcijfers 3-10.

Bezig met laden …