voetbalzone

‘Ik denk dat mijn broer best een optie kon zijn voor wat PSV zoekt’

Peter Nusselder26 jan 2015, 08:49
Laatst bijgewerkt: 26 jan 2015, 08:49
Advertentie

Trainer Phillip Cocu heeft bij PSV de beschikking over Luciano Narsingh, maar de 24-jarige rechtsbuiten zou na de blessure van Florian Jozefzoon een bijzondere concurrent kunnen krijgen; volgens de negenvoudig Oranje-international zou zijn twee jaar oudere broer Furdjel Narsingh wel wat voor PSV zijn, nu de koploper van de Eredivisie versterking zoekt in de voorhoede.

voetbalzone

De fitheid van de vleugelspits van SC Cambuur is het enige probleem, meent de jongste van de twee. “Ik denk dat mijn broer best een optie kon zijn voor wat PSV zoekt, als hij maar niet zo blessuregevoelig was”, vertelt Narsingh aan het Algemeen Dagblad. De onderlinge confrontatie werd zaterdag in Leeuwarden beslist in het voordeel van PSV, dat met 1-2 won van Cambuur.

Furdjel Narsingh kan waarderen dat hij door zijn broertje in verband wordt gebracht met een overgang naar Eindhoven, maar wijst eveneens op zijn fysieke gesteldheid. “Luciano begon erover. Het is wel grappig om te horen, maar ik ben er niet zo mee bezig. Mijn doel voor dit seizoen is om fit te blijven en zo veel mogelijk wedstrijden te spelen. Daar schortte het de afgelopen jaren aan”, laat Narsingh ‘senior’ desgevraagd weten aan De Telegraaf.

Bezig met laden …