voetbalzone

'Ik denk dat Twente eerlijk gezegd al tevreden mag zijn met een gelijkspel'

Bart Kruyt19 sep 2012, 09:10
Laatst bijgewerkt: 19 sep 2012, 09:10
Advertentie

FC Twente is uitstekend aan het nieuwe seizoen begonnen en heeft nog vijf competitieduels nog geen punt laten liggen. De Tukkers hebben dan ook hoge verwachtingen van de Europa League en spelen donderdagavond thuis tegen Hannover 96, de voormalig werkgever van Arnold Bruggink. Volgens de analist gaat Twente een zeer zware avond tegemoet tegen de Duitsers.

/

Bruggink dicht Twente grote kwaliteiten toe, maar is nog meer onder de indruk van Hannover. "Die ploeg heeft zich de laatste tijd onder trainer Mirko Slomka ontwikkeld tot een dodelijke counterploeg", zegt hij in het Algemeen Dagblad. "In de omschakeling gaan ze met zijn allen als de brandweer, dat zie je terug in de knappe resultaten."

Twente is dus gewaarschuwd. "Ze moeten en zullen geduldig zijn in de opbouw, gecontroleerd aanvallen. Natuurlijk hebben ze een kans, maar het zal erg moeilijk worden", zegt Bruggink. "Ik denk dat FC Twente eerlijk gezegd al tevreden mag zijn met een gelijkspel." De andere ploegen die bij Twente in de poule zitten zijn Levante en Helsingborg.

Bezig met laden …