voetbalzone

'Ik denk er zeker niet aan om mijn loopbaan te beëindigen bij Barcelona'

Bart Kruyt15 nov 2013, 13:38
Laatst bijgewerkt: 15 nov 2013, 13:38
Advertentie

Hij is weliswaar niet door de club opgeleid, maar Dani Alves is niet meer weg te denken uit het elftal van Barcelona. De rechtsback is bezig aan zijn zesde seizoen in het Camp Nou en vulde zijn prijzenkast met onder meer twee Champions Leagues en vier landstitels. De laatste tijd verschijnen er echter steeds vaker geruchten dat Alves openstaat voor een vertrek bij Barcelona.

/

De dertigjarige vleugelverdediger heeft nog een contract dat tot medio 2015 doorloopt en zou wel wat voelen voor een andere uitdaging. Alves wil daar niet teveel over zeggen, maar geeft wel iets anders toe: "Ik denk er zeker niet aan om mijn loopbaan te beëindigen bij Barcelona", zegt de Braziliaan. "Ik wil namelijk afsluiten bij de club waar het voor mij allemaal begon: Bahia."

Alves speelde slechts 24 competitieduels voor Bahia, voordat Sevilla hem oppikte. "Het zou hypocriet zijn om te zeggen dat ik wil afsluiten bij Barcelona, want dat is gewoon niet zo", benadrukt Alves. "Bahia is de club waar ik doorbrak en ik heb veel te danken aan die vereniging. Ik ben nu gelukkig bij Barcelona, maar zal hier zeker niet tot het einde van mijn loopbaan blijven."

Bezig met laden …