voetbalzone

'Ik denk niet dat Barcelona mij belt als hij deze zomer niet vertrekt'

Daniel Cabot Kerkdijk03 jun 2013, 21:40
Laatst bijgewerkt: 03 jun 2013, 21:40
Advertentie

Pepe Reina gaat er niet van uit dat hij komend seizoen op de loonlijst van Barcelona staat. De doelman van Liverpool is een van de meest genoemde namen inzake de opvolging van Victor Valdés, die niet van plan is om zijn contract te verlengen. Laatstgenoemde wil in principe zijn verbintenis tot medio 2014 uitdienen, maar heeft er begrip voor als de club deze zomer liever voor een transfer kiest.

/

"Mijn toekomst ligt bij Liverpool", verzekert Reina, die in Engeland tot medio 2016 onder contract staat. "Het liefst teken ik een langer contract. Met Barcelona speelt er niets. Ik ben gelukkig in Engeland en mijn familie ook. Ik weet niet of mijn zaakwaarnemer iets weet, maar ik in ieder geval niet." Reina, dertig jaar, maakte medio 2005 de overstap van Villarreal naar the Reds.

Reina denkt niet dat Barcelona contact zal zoeken. "Valdés heeft altijd gezegd dat hij zijn contract niet gaat verlengen en hij is niet van mening veranderd. In januari zei hij al dat hij in 2014 wil vertrekken. Ik denk niet dat Barcelona mij belt als hij deze zomer niet vertrekt." Opvallend: Liverpool-directeur Ian Arye nam maandagavond een vlucht van Barcelona naar Liverpool.

Bezig met laden …