voetbalzone

'Ik denk niet dat dit invloed heeft op Gareths toekomst bij Real Madrid'

Matthijs van Laar05 jan 2016, 09:51
Laatst bijgewerkt: 05 jan 2016, 09:51
Advertentie
voetbalzone

Ondanks eerdere berichten die anders impliceren, zal Gareth Bale niet vertrekken bij Real Madrid nu Rafael Benítez daar is ontslagen. John Toshack, oud-coach van los Blancos en landgenoot van Bale, zegt dat het onverwachte nieuws geen invloed zal hebben op the Welsh Wizard. “Ik zie dat niet als een probleem”, reageert Toshack op de BBC.

Eerder op de dag meldde Sky Sports dat Bale bepaald niet blij zou zijn met de keuze van Florentino Pérez om Benítez vroegtijdig de laan uit te sturen. De oefenmeester zocht de aanvaller afgelopen zomer zelfs op in zijn geboorteland om de toekomst met hem te bespreken. Benítez had een belangrijke rol voor de pijlsnelle vleugelspeler in gedachten en het is zeer de vraag of opvolger Zinédine Zidane daar net zo over denkt.

“Benítez lag vanaf dag één onder vuur”, zegt Toshack. “Het zat eigenlijk al meteen niet goed. Ik denk dat zijn gezicht niet bij de club paste. Maar ik denk niet dat dit invloed gaat hebben op Gareths toekomst bij Real Madrid. Hij is een volwassen prof. Ik verwacht geen problemen.” Maandagavond, kort na het ontslag van Benítez, werd in Engeland meteen druk gespeculeerd over een mogelijk bod van Manchester United op Bale.

Bezig met laden …