voetbalzone

'Ik denk niet dat Fellaini een speler voor Manchester United is'

Bart Kruyt18 dec 2013, 13:52
Laatst bijgewerkt: 18 dec 2013, 13:52
Advertentie

Manchester United werd in de zomer in verband gebracht met grote namen als Thiago Alcántara, Cesc Fàbregas en Daniele De Rossi, maar kwam na het mislopen van deze spelers uit bij de meest logische optie: Marouane Fellaini. De middenvelder werd voor ruim dertig miljoen euro overgenomen van Everton, maar heeft bij zijn nieuwe club nog niet veel laten zien.

/

Fellaini speelde tot dusver acht competitiewedstrijden voor United, waarvan vier als basisspeler. Veel fans vragen zich inmiddels al af wat de grote Belg in vredesnaam bij de club te zoeken heeft. Michael Owen denkt dat het geld ook beter aan een andere speler van Everton uitgegeven had kunnen worden: "Moyes verwachtte natuurlijk direct waar voor zijn geld te krijgen toen hij Fellaini kocht", zegt Owen. "Ik vind hem een goede speler, maar ik denk niet dat hij een speler voor United is."

"Moyes had het geld beter kunnen uitgeven aan een andere speler van Everton", vervolgde voormalig United-spits Owen, doelend op Ross Barkley. "Een team met twee van de grootste talenten van de Premier League, Adnan Januzaj en Barkley, zou laten zien dat Moyes in ieder geval een team wil bouwen waar hij nog een tijdje mee doorkan. Desondanks denk ik dat Moyes een succes gaat worden bij United in de komende jaren."

Bezig met laden …