voetbalzone

'Ik denk niet dat hij volgend jaar zomer al naar Real Madrid terugkeert'

Daniel Cabot Kerkdijk30 dec 2012, 23:20
Laatst bijgewerkt: 30 dec 2012, 23:20
Advertentie
/

Dani Carvajal keert volgens diverse Spaanse media volgend jaar zomer terug naar Real Madrid. De twintigjarige rechtsback maakte afgelopen zomer voor vijf miljoen euro de overstap naar Bayer Leverkusen. Enkele maanden na dato heeft de Spaanse topclub naar verluidt besloten dat Carvajal weer van harte welkom is.

Carvajal ondertekende een contract tot medio 2017 met Bayer Leverkusen, maar Real Madrid behield een terugkoopoptie. Volgend jaar zomer kan de jeugdinternational van Spanje voor 6,5 miljoen euro worden teruggekocht. In de zomer van 2014 en 2015 ontvangt Bayer bij een dergelijk scenario respectievelijk 8 en 9,5 miljoen euro.

Rudi Völler gelooft niet dat Carvajal, die in de eerste seizoenshelft vijftien keer binnen de lijnen kwam, al zo snel terugkeert in het Santiago Bernabéu. "Natuurlijk is het zijn droom om ooit weer voor Real Madrid te spelen. Maar ik denk niet dat hij volgend jaar zomer al terugkeert", erkent de technisch directeur, die desondanks gezien zal hebben dat Real dit seizoen met een karige bezetting op de flanken kampt.

Bezig met laden …