voetbalzone

'Ik denk niet dat januari een goed moment is om geld uit te geven'

Bart Kruyt31 dec 2014, 14:58
Laatst bijgewerkt: 31 dec 2014, 14:58
Advertentie

Liverpool eindigde in het afgelopen seizoen als tweede in de Premier League en hoopte dit voetbaljaar de laatste stap richting het langverwachte kampioenschap te kunnen zetten. De ploeg van Brendan Rodgers speelt echter geen rol in de titelrace: Liverpool is ver teruggevallen en staat teleurstellend achtste. De achterstand op koploper Chelsea bedraagt al achttien punten.

voetbalzone

De supporters balen, maar hoeven in januari geen vuurwerk op de transfermarkt te verwachten. De laatste weken lijkt het weer iets beter te gaan met Liverpool en Rodgers is niet op zoek naar versterkingen. "Er zal niet veel gebeuren van onze kant", zei de coach woensdag op een persconferentie. "Ik denk niet dat januari een goed moment is om geld uit te geven."

"Ik ben blij met hoe het gaat met de groep, na een moeizame start van dit seizoen", benadrukte Rodgers. "Als er een speler is die ons duidelijk beter kan maken, dan zal ik dat aangeven bij de clubeigenaars. Maar ik denk niet dat wij iemand zullen gaan kopen." Liverpool werd onlangs nog in verband gebracht met Ron Vlaar, maar lijkt dus niet concreet te worden voor de Nederlander.

Bezig met laden …