voetbalzone

'Ik denk niet dat je voor komend seizoen te veel van ons moet verwachten'

Bart Kruyt03 aug 2015, 21:55
Laatst bijgewerkt: 03 aug 2015, 21:55
Advertentie

Den Haag staat in de top vijf van de grootste steden van Nederland en de supporters van ADO hopen dat hun favoriete ploeg ook snel bij de top kan horen. Voor het aankomende seizoen moet volgens veel fans een plekje in het linkerrijtje haalbaar zijn, maar linksback Aaron Meijers waakt voor te hoge verwachtingen: “De top acht? Dat is niet realistisch, denk ik.”

voetbalzone

Volgens Meijers is het moeilijk om nu al een doelstelling te formuleren; de transfermarkt is immers nog een kleine maand geopend. “Ik ben bang dat Michiel Kramer hier na 1 september niet meer speelt, maar je weet het maar nooit”, zegt Meijers, die zijn ploeggenoot wel eens spreekt over een mogelijke transfer. “En daarom ben ik dus bang van niet”, klinkt het.

“Ik denk dat wij het voetballend beter moeten doen dan vorig jaar”, vervolgt Meijers bij Omroep West. “Qua ranglijst moeten we naar plaats acht tot en met twaalf kijken: alles wat meer is, is mooi meegenomen. Ik denk niet dat je te veel van ons moet verwachten.” ADO eindigde in het afgelopen seizoen als dertiende in de Eredivisie.

Bezig met laden …