voetbalzone

‘Ik denk niet dat Van Gaal zijn team kent, hij vertrouwt de spelers niet’

Gijs Freriks29 dec 2015, 21:01
Laatst bijgewerkt: 29 dec 2015, 21:01
Advertentie

Thierry Henry vraagt zich af of Louis van Gaal Manchester United nog aan de praat krijgt. De oud-spits en huidig analyticus van Sky Sports kan de manager uit Nederland niet altijd even goed volgen.

voetbalzone

“Het lijkt er niet op dat hij het team kan raken. Hij heeft zoveel gewonnen, heeft zoveel ervaring, alles. Maar kent hij zijn selectie wel? Weet hij hoe hij wil spelen? Het ziet er bij vlagen erg houterig en voorspelbaar uit. Het is niet het Manchester United dat ik ken”, aldus Henry. “Ze waren op zoek naar goals en snelheid en vonden dat in Anthony Martial, maar toen ging hij opeens vanaf links spelen en even later weer vanaf rechts.”

“Ashley Young is de ene dag een linksback, dan weer rechtsback en dan weer linksback. Marcos Rojo start, dan speelt hij een maand niet en dan keert hij weer terug in de basis. Dan is Daley Blind opeens de man, dan weer niet en dan weer wel. Ik denk niet dat Van Gaal zijn team kent, hij vertrouwt de spelers nog niet. Ze moeten echt het United van vroeger worden”, besluit Henry.

Bezig met laden …