voetbalzone

‘Ik denk niet dat we deze week al een deal sluiten’

Erik van Dam14 jun 2013, 11:33
Laatst bijgewerkt: 14 jun 2013, 11:33
Advertentie
/

Nacer Chadli probeert weg te komen bij FC Twente. De Belgische vleugelaanvaller genereert redelijk wat interesse vanuit andere competities, maar wacht tot zijn droomclub voorbij komt. Dat is Juventus, maar het is de vraag of de Oude Dame werkelijk een poging onderneemt om de interesse om te zetten in een concreet bod. Shakhtar Donetsk blijft maar wachten op Chadli.

Zijn zaakwaarnemer, Daniel Evrard, legt in de Italiaanse media uit dat Chadli het liefst naar de Serie A vertrekt. Juventus streept hij al weg; hij acht het waarschijnlijker dat AC Milan of Internazionale zich voor zijn cliënt zal melden. Het bod dat Shakhtar heeft gedaan richting de aanvaller is een moeilijk te weigeren voorstel, maar toch blijft Chadli voorlopig wachten tot een andere club zich meldt.

Evrard gelooft niet dat het al snel van een transfer zal komen voor de 23-jarige Chadli, wiens contract nog één jaar doorloopt. “Ik denk niet dat we deze week al een deal zullen sluiten. We willen niet overhaast beslissen. Volgende week zou er nieuws kunnen zijn”, geeft hij aan.

Bezig met laden …