voetbalzone

‘Ik denk niet dat Zlatan heel erg van slag raakt door Joey van den Berg’

Yanick Vos07 jan 2017, 10:28
Laatst bijgewerkt: 07 jan 2017, 10:28
Advertentie
/

In de derde ronde van de FA Cup neemt Joey van den Berg het zaterdagmiddag met Reading op tegen Manchester United. Het wordt voor de middenvelder de eerste keer dat hij het veld van Old Trafford betreedt en daar wil hij dan ook van genieten.

Het duel met het team van manager José Mourinho zal voor Van den Berg een van de hoogtepunten uit zijn loopbaan worden. "Het is een machtig stadion natuurlijk”, zegt hij in gesprek met FOX Sports. “Het is altijd leuk en speciaal om voor de eerste keer in zo'n bak te spelen. Maar op het moment dat de wedstrijd begint, dan sta je daar niet zoveel meer bij stil. Er komt wat meer geluid van de tribunes dan normaal, gok ik.”

Van den Berg komt op het veld waarschijnlijk Zlatan Ibrahimovic tegen. "Een fantastische voetballer", aldus de ex-speler van sc Heerenveen. "Als hij zijn dag heeft, dan kan hij in z'n eentje een tegenstander helemaal kapot spelen. We zien wel of hij aan de aftrap staat. Zo ja, dan gaan we er alles aan doen om het hem zo moeilijk mogelijk te maken. Een beetje irriteren hoort er dan ook bij, alleen denk ik niet dat Zlatan heel erg van slag raakt door Joey van den Berg."

Bezig met laden …