voetbalzone

‘Ik draag Lazio altijd in mijn hart, maar ik geef toe dat ik boos was’

Gijs Freriks13 sep 2016, 21:40
Laatst bijgewerkt: 13 sep 2016, 21:40
Advertentie

Antonio Candreva maakte begin augustus voor naar verluidt 21 miljoen euro de overstap van Lazio naar Internazionale en hoewel hij gelukkig is in het Guiseppe Meazza, hield hij een nare smaak aan zijn vertrek uit Rome over. De rechtshalf had het gevoel dat de club wel erg graag van hem af wilde.

/

“Lazio zei steeds dat ik niet te koop was en in de zomer stond ik opeens te koop. Lazio heeft veel aanbiedingen ontvangen en had waarschijnlijk snel geld nodig. Ik heb in vijf jaar tijd alles gegeven voor het tenue en hechtte veel waarde aan de aanvoerdersband. Op een gegeven moment dacht ik ook dat ik het verdiende om de band te dragen, maar toen kozen ze voor Lucas Biglia. Ik heb nooit een verklaring gekregen van trainer Stefano Pioli”, aldus Candreva.

“Ik ben naar zijn kamer gegaan en heb gezegd dat als ik in zijn ogen niet klaar was om de aanvoerder te zijn, ik ook geen viceaanvoerder kon zijn. Ik zal Lazio altijd in mijn hart blijven dragen, maar ik geef toe dat ik boos was. Het was waarschijnlijk niet eens een keuze van de trainer, maar van de directie. Toen er weer aanbiedingen binnenkwamen, zeiden ze namelijk dat we daarover moesten praten. Toen besefte ik dat er iets mis was.” Candreva speelde in totaal 192 wedstrijden voor Lazio.

Bezig met laden …