voetbalzone

'Ik droom niet meer van Chelsea: dat deed ik wel, nu weet ik beter'

Bart Kruyt22 mrt 2013, 08:10
Laatst bijgewerkt: 22 mrt 2013, 08:10
Advertentie

Gaël Kakuta werd ooit gezien als het grootste talent van Frankrijk en Chelsea wilde hem zo graag hebben, dat de club de regels overtrad. The Blues moesten een behoorlijk bedrag betalen aan Racing Lens en Kakuta werd voor vier maanden geschorst, maar het maakte Chelsea niets uit. Kakuta zou de investering in de toekomst zeker terugbetalen, zo was de gedachte.

/

Ruim drie jaar later denkt de Fransman zijn laatste wedstrijd voor Chelsea echter al te hebben gespeeld. Kakuta wordt dit seizoen verhuurd aan Vitesse en rekent niet meer op een doorbraak in Londen. "Ik droom niet meer van Chelsea", zegt hij in Voetbal International. "Dat deed ik vroeger wel, maar nu weet ik beter. Chelsea heeft veel te veel spelers."

"Ik hoop dat ik volgend jaar bij een club als Vitesse terechtkom, een ploeg waar ik wekelijks aan voetballen toekom", vervolgt Kakuta. "Ik ben nu 21 jaar en moet wekelijks spelen. Als ik ooit terugkeer naar Chelsea, moet ik het doen met tien minuten per maand. Dat wil ik niet." Kakuta speelde zes competitieduels voor Chelsea en heeft zestien wedstrijden in de Eredivisie achter zijn naam staan.

Bezig met laden …