voetbalzone

'Ik feliciteer Ronaldo, maar mijn mening is anders dan het resultaat'

Bart Kruyt13 jan 2014, 23:00
Laatst bijgewerkt: 13 jan 2014, 23:00
Advertentie

Volgens Dani Alves had Lionel Messi opnieuw tot beste voetballer van de wereld gekroond moeten worden, maar dat gebeurde maandagavond niet. De Argentijn eindigde in de verkiezing als tweede, achter Cristiano Ronaldo. Alves was nog net sportief genoeg om de sterspeler van Real Madrid te feliciteren: "Maar mijn persoonlijke mening is anders dan het resultaat", benadrukte hij.

Ronaldo kreeg 27,99 procent van de stemmen, terwijl Messi het moest doen met 24,72 procent. "Iedereen weet mijn mening, maar vandaag is de dag van Ronaldo, dus we moeten hem feliciteren", zei Alves. "Ik denk niet dat Leo hier over zal blijven treuren, want de teamprijzen zijn voor hem belangrijker. Hij geniet van het voetbal en daar haalt hij zijn motivatie uit."

"Ik denk niet dat Leo extra gemotiveerd raakt nu hij de Ballon d'Or is verloren", vervolgde Alves. "Zijn motivatie is om weer helemaal fit te worden en weer te genieten van de wedstrijden. Ik hoop dat hij de Ballon d'Or nog eens zal winnen. Het wordt ieder jaar weer moeilijker, maar ik weet zeker dat Messi altijd een belangrijke kandidaat zal blijven."

Bezig met laden …