voetbalzone

'Ik ga ervan uit dat we bij Real Madrid ons eerste punt gaan halen'

Bart Kruyt22 nov 2011, 12:40
Laatst bijgewerkt: 22 nov 2011, 12:40
Advertentie

Dinamo Zagreb is de zwakke broeder in Champions League-groep D. De Kroaten haalden uit vier duels nog geen enkel punt en kunnen dan ook niet meer doorgaan naar de volgende ronde, maar de Europa League is nog wel haalbaar. Dan moet er woensdagavond echter wel gewonnen worden bij Real Madrid, dat al in de knock-outfase zit en bij een overwinning zeker is van de groepswinst.

/

Een vijfde nederlaag lijkt in het verschiet te liggen voor Dinamo, maar coach Krunoslav Jurcic blijft strijdbaar. “We spelen tegen misschien wel de beste ploeg van de wereld, maar we zijn in Madrid gekomen om te vechten voor Dinamo”, zei Jurcic. “We weten dat we een zware wedstrijd tegemoet gaan, maar ik ga ervan uit dat we ons eerste puntje in de Champions League gaan halen.”

“We hebben grote spelers bij Dinamo, die al veel ervaring hebben met wedstrijden op het hoogste niveau”, vervolgde Jurcic. “Ik denk dan ook niet dat mijn spelers onder de indruk zullen zijn van het Bernabéu. We gaan proberen om te scoren en om de wedstrijd te winnen. In de heenwedstrijd (0-1) kregen we ook al voldoende kansen, dus ik heb vertrouwen in een goede afloop.”

Bezig met laden …