voetbalzone

‘Ik ga Feyenoord niet zomaar verlaten: het plaatje moet dan helemaal top zijn’

Bart DHanis23 jul 2023, 12:37
Laatst bijgewerkt: 23 jul 2023, 12:37
Advertentie

Justin Bijlow heeft contact gehad met Manchester United, zo heeft hij verteld in gesprek met RTV Rijnmond. De Feyenoord-doelman bevestigt dat er contact is geweest, maar zegt daarbij ook dat de club van manager Erik ten Hag geen voorstel heeft gedaan. Ook geeft Bijlow aan dat er momenteel niks meer speelt tussen hem en de Engelse grootmacht. In het interview met het regionale medium gaat de 25-jarige sluitpost ook nog in op het vrijgekomen aanvoerderschap van de Rotterdammers.

United maakte afgelopen vrijdag de komst van André Onana wereldkundig, waardoor een overstap van Bijlow van de baan lijkt. De international van Oranje vindt het naar eigen zeggen overigens geen straf om in De Kuip te blijven spelen. “Nog een jaar Feyenoord is nooit slecht. Er zijn veel dingen waar we voor kunnen spelen en strijden, ook nieuwe dingen, zoals de Champions League.”

Desondanks steekt Bijlow niet onder stoelen of banken dat hij ooit een mooie stap zou willen maken. “Ik wil het hoogst haalbare bereiken in mijn loopbaan. Wanneer dat is, zien we vanzelf. Ik ga Feyenoord niet zomaar verlaten: het plaatje voor mij, voor de club die komt en Feyenoord moet wel helemaal top zijn. Het hangt af van meerdere factoren.”

Aanvoerdersband
Nu Orkun Kökçü zijn droomtransfer naar Benfica heeft gemaakt, ligt de functie van aanvoerder van Feyenoord nog altijd open. Bijlow draagt de band momenteel in de oefenwedstrijden van zijn club, maar dat wil nog niet betekenen dat hij de aanvoerder wordt komend seizoen. Trainer Arne Slot heeft zijn keuze namelijk nog altijd niet gemaakt. Bijlow heeft echter wel oren naar de functie. “Als de trainer en de spelersgroep graag willen dat ik aanvoerder ben, dan doe ik dat met alle liefde."

Bezig met laden …