voetbalzone

'Ik ga genieten van mijn laatste Champions League-duel voor Ajax'

Bart Kruyt09 dec 2014, 06:55
Laatst bijgewerkt: 09 dec 2014, 06:55
Advertentie

Ajax maakt al geen kans meer op een plek in de knock-outfase van de Champions League, maar kan nog wel overwinteren in de Europa League. De ploeg van Frank de Boer heeft woensdag aan een gelijkspel tegen APOEL Nicosia voldoende en aanvoerder Niklas Moisander is van mening dat dit eigenlijk geen probleem mag zijn. Hij hoopt woensdag op een mooie avond.

voetbalzone

De Fin heeft de ambitie om in januari (en anders in de zomer) te vertrekken en speelt tegen APOEL dus waarschijnlijk zijn laatste Champions League-duel voor Ajax. "Het wordt speciaal", zegt Moisander in De Telegraaf. "Als aanvoerder van Ajax het veld betreden is een mooi gevoel en een mooi afscheid op dit niveau."

Moisander zegt dat hij nog steeds kippenvel krijgt in de Champions League-duels van Ajax: "Met name omdat je aan het begin van je loopbaan nooit weet tot hoeveel wedstrijden in de Champions League je ooit zult reiken. Ik heb er tot nu toe heel erg van genoten en ga dat morgen ook doen in mijn laatste Champions League-duel voor Ajax", belooft hij.

Bezig met laden …