voetbalzone

‘Ik ga liefst niet terug naar NAC en interlands Curaçao komen slecht uit’

Peter Nusselder18 mrt 2015, 08:31
Laatst bijgewerkt: 18 mrt 2015, 08:31
Advertentie

Sinds het begin van dit jaar voetbalt Elson Hooi in Denemarken en dat bevalt de aanvaller bijzonder goed. De 23-jarige buitenspeler wordt door NAC Breda verhuurd aan Viborg FF en wil zich de komende tijd volledig richten op zijn tijdelijke werkgever. Patrick Kluivert riep de vleugelspits op voor de interlands die de nationale ploeg van Curaçao speelt tegen Montserrrat, maar Hooi heeft afgezegd.

voetbalzone

De rechtsbuiten wil niet het risico lopen dat hij zijn basisplaats kwijtraakt bij Viborg, want hij ziet toekomst voor zichzelf in Denemarken. “Ik wil kampioen worden met deze club en de Deense Eredivisie in. Of mezelf in de kijker spelen bij een andere club, want ik ga het liefst niet terug naar NAC”, laat Hooi weten via het blog Baldwin Works. “Ik heb het gevoel gekregen dat de trainer daar het niet echt in me ziet zitten”, doelt de aanvaller op Robert Maaskant.

“Dus als hij blijft, begin ik al met een achterstand”, weet Hooi, die met pijn in zijn hart bij Kluivert heeft moeten aangeven dat hij de wedstrijden tegen Montserrrat in de aanloop naar het WK van 2018 laat schieten. “Ik wil heel graag, maar het komt nu wel heel slecht uit. Als mijn vervanger het goed doet, laat de trainer hem staan. Zo werkt dat. Ik hoop dat Kluivert me wel weer gewoon selecteert voor de ontmoetingen met Cuba in juni”, kijkt de vleugelspeler vooruit.

Bezig met laden …