voetbalzone

‘Ik ga niet de fout maken door Ronaldo ter discussie te stellen’

Gijs Freriks12 mrt 2015, 17:05
Laatst bijgewerkt: 12 mrt 2015, 17:05
Advertentie

Cristiano Ronaldo zei woensdag na de verloren Champions League-wedstrijd tegen Schalke 04 dat hij tot het einde van het seizoen ‘niet meer zal praten’ en de Spaanse media melden dan ook dat de aanvaller niet lekker in zijn vel zit. Hij is niet meer zo beslissend als voorheen, maar voorzitter Florentino Pérez maakt zich desondanks geen enkele zorgen.

voetbalzone

“Ik ga niet de fout van anderen maken door Ronaldo ter discussie te stellen. Niet zo lang geleden waren we allemaal nog in Zwitserland waar hij de FIFA Ballon d’Or in de wacht sleepte. Alle spelers proberen uit een dipje te komen en Ronaldo gaat er alles aan doen om de Ballon d’Or nog een keer te winnen”, vertelde Pérez donderdag op een persconferentie, waarop hij tevens bekendmaakte dat Carlo Ancelotti gewoon de trainer van Real Madrid blijft.

“Ik zit hier al een tijdje en de band tussen Ronaldo en de club is in jaren niet zo goed geweest. Of ik met Ronaldo over zijn aangekondigde mediastilte heb gesproken? Nee, ik praat sowieso heel weinig. Ik praat alleen wanneer ik van mening ben dat bepaalde kritiek onze socios en spelers kwaad kan doen. Ik weet zeker dat Ronaldo binnenkort meer tekst en uitleg gaat geven”, aldus Pérez in de Spaanse media.

Bezig met laden …