voetbalzone

‘Ik gebruik het WK niet om mezelf in de kijker van Van Gaal te spelen’

Thijs Post23 mei 2014, 09:20
Laatst bijgewerkt: 23 mei 2014, 09:20
Advertentie

Voor de spelers van Manchester United zal de komst van Louis van Gaal voelen als een nieuw begin. Een gevestigde naam als Wayne Rooney zal zich opnieuw moeten laten zien, terwijl een bankzitter als Shinji Kagawa hoopt een goede indruk te maken. Kagawa komt eerst nog uit op het WK, maar de Japanner grijpt het mondiale eindbal niet aan om Van Gaal (nu nog bondscoach van het Nederlands elftal) te imponeren.

voetbalzone

“Iedereen wil het goed doen op het WK. Ik moet mijn prioriteiten niet door elkaar halen. Het belangrijkste om met Japan wedstrijden te winnen op het WK”, tekent persbureau AFP op uit de mond van de middenvelder. “Ik gebruik het WK niet om mezelf in de kijker van Van Gaal te spelen.”

Kagawa stond er niet van te kijken dat Van Gaal werd aangesteld als nieuwe manager van the Red Devils. “We wisten al enige tijd dat hij het zo worden, maar eerst concentreren we ons op het WK.” Het eindtoernooi zorgde ervoor dat bankzitter Kagawa toch nog goed door het seizoen kwam. “Ik bleef gemotiveerd, omdat ik een WK had om naar uit te kijken.”

Bezig met laden …