voetbalzone

‘Ik geniet, maar ik denk dat Depay aan het eind van het seizoen vertrekt’

Erik van Dam08 okt 2014, 09:47
Laatst bijgewerkt: 08 okt 2014, 09:47
Advertentie
voetbalzone

Memphis Depay staat nu geblesseerd aan de kant, maar maakte in de beginweken van het seizoen zeer veel indruk. Wanneer hij weer terug is zal PSV waarschijnlijk weer veel profijt trekken van de ingevingen van de aanvaller, die nu wordt vervangen door Florian Jozefzoon. Daar nog achter wacht Mohamed Rayhi geduldig op kansen in het eerste.

De twintigjarige aanvaller viel vorig seizoen op bij Jong PSV, met zeven doelpunten. Meerdere clubs informeerden naar hem, maar Rayhi koos ervoor gewoon in Eindhoven te blijven. Kijken naar en leren van Depay werkt motiverend voor hem, maar het is soms ook moeilijk. “Ik geniet als ik naar zijn spel kijk, maar ondertussen is het ook je concurrent”, zegt Rayhi in gesprek met De PSV Supporter.

“Ik gun hem het allerbeste en ik denk dat hij aan het einde van het seizoen vertrekt”, spreekt Rayhi uit. Mogelijk biedt dat weer kansen voor hemzelf: PSV zei in de zomer dat het Rayhi graag wilde behouden en zelf had hij op dat moment ook de ambitie basisspeler te worden in de Eredivisie. Vooralsnog heeft Phillip Cocu hem echter niet laten debuteren in de competitie.

Bezig met laden …